lördag 9 januari 2010

Kladdkakemuffins

Blev lite fredagsmys med kladdkakemuffins igår.

2 ägg
3 dl socker
1,5 dl glutenfritt mjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
100g smält smör

Blanda allt i en skål och fyll sedan muffinsformar till häften. Grädda i 200 grader ca. 10 minuter. Servera gärna med en klick grädde på toppen.

Vi ville ha våra muffins lite roligare så barnen fick välja vad de ville ha i sin muffins. Det blev några olika sorter. Felix ville ha en marshmallows i sin, Tilda tog center och jag gjorde även några med mariannegodisar i.

2 kommentarer:

  1. Funkar det att frysa in dessa muffins?

    SvaraRadera
  2. Mums! Jag blandade också i 200 gram smält 70% choklad. Smarrigt värre, och min bokcirkel (där en är glutenintolerant) blev mycket imponerad. Så tack för tipset!

    SvaraRadera